Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
spoznieni, no jak pisze aga31 przy kasie, albo jak jest jakis duzy coop to moga miec swoje takie osobne stanowisko takie niby biuro i tam mozna tez wypelnic, i dostaje sie 2 takie karty.

Ja kupowalam tylko libero, ale ostatnio wzielam pampers i fakt sa duzo lepsze, mieciejsze nawet nie uwieraja w skore. tez polecam.

Daris, u nas np z tego co pamietam to 96 pampersow 4 chyba kosztuje 100 kr, wiec to tez jakies duze pieniadze nie sa w porownaniu z Polska z cena pampersow firmy pampers.
W ogole tu te dzieciece rzeczy typu jakies sloiczki to sa podobnej cenie jak w PL a jakie sa zarobki tu a jakie w Polsce to przepasc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
a i ta karte z tego co pamietam to za darmo chyba sie wyrabialo ale nie pamietam dokladnie i poczta ja wysylaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ja nie widzialam zadnych takich duzych opakowan papmersow 4....
do tej pory w meny widzialam "czworki" po 27 sztuk chyba za 50 kr a to juz duzo w porownaniu z cena za "trojki"

Za karte medlem do coopa kazdy musi zaplacic 300kr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
A no to jednk nie pamietalam. Ale dobra jest ta karta. Zbiera sie na niej pieniadze, ktore mozna wyplacic. I mozna to zrobic na stronie coopa, albo w sklepie bezposrednio u menadzera sklepu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
W Smart Clubie sa zawsze jakies promocje na pieluszki Pampers i tam sa wlasnie w duzych opakowaniach-jednak 4 nie kupowalam tam jeszcze wiec niewiem jak tam to wyglada cenowo.
Moze pojade w sobote to zobacze i wam powiem hihi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
u nas w coopie stoja takie wielkie pudla 4, 5 i nie jestem pewna czy tez nie 3. Musze zwrocic uwage
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
daris,to jeszcze lepiej,ze na stronie w necie mozna wyrobic ta karte Obcykana jestes widze
Teraz w Meny jest promocja i 2 paczki kosztuja 75 nok. Ale ja zazwyczaj kupowalam w kartonie w coopie. 4 tez Ostatnio kupilam Pampers Easy Up, takie jak majtki
Ale nie podoba mi sie zapach 4 i sa jakies niebieskie w srodku czy jakos tak. Nie widac koloru kupki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
W Rimi sa duze paczki pampersow. ale zauwazylam , ze przy wiekszych numerach bardziej oplaca sie kupowac pampersy, bo libero wychodza drozej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
kalba,dobrze wiedziec Ale w moim przypadku akurat cena nie grala glownej roli. Uzywalam pampersow dopoki mi i Julce odpowiadaly. Ale 4 jakos sie nie sprawdzily. Brzytko pachna,maja dziwny kolor i do tego odciskaly sie bardzo. Wiec kupilam Libero. Sa biale,cieniutkie i dobrze sie trzymaja. Ale to tylko moja ocena
A w Polsce np.kupilam 4 Pampers o zapachu rumianku. Po prostu rewelka. Ale tutaj takich nie ma albo nie widzialam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
O jaaaaa o zapach rumianku......bajera!!
Tutaj wogole jest masakra ze wszystkim-tylko kilka marek i to wszystko
A na te majtki to czekam bardzo-tak mi sie to spodobalo jak widzialam kiedys w helse u dzieciaczka ze tylko jak majteczki sie zaklada... super Ale to chyba dopiero od numeru 4 albo nawet 5 co??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok